Blog

Het dossier 'stop': hoe Japan een kurken-mysterie ontrafelt...

Wijnen ·

De stof die die doffe smaak veroorzaakt, is al langer gekend: TCA. Officieel moet dat '2,4,6-trichlooranisol' zijn, maar uit oprechte bescheidenheid en respect voor de wetenschap en om u, beste lezer, niet weg te jagen: TCA dus. Een schimmel die zich op de kurk nestelt. ... Lees meer

Cota 830 wint Golden Bacchus Award. En nog : een mening over wijncompetities ...

Rode wijn ·

De Cota 830 van 40 Grados Norte Bodega beloond werd met meer dan 92 punten, een schitterende score - de beste zelfs onder de deelnemende Valenciaanse wijnen. ... Lees meer

Masaveu-wijnen scoren schitterend in laatste editie Restauradores !

Wijnen ·

Restauradores is een gerespecteerd Spaans magazine dat jaarlijks een lijst opmaakt van de beste Spaanse wijnen. We beseffen dat een mens moet oppassen met dat soort lijstjes maar toch... ... Lees meer