Wijnkoopgids selecteert complete inzending Xpertvinum Proefpakketten ·

Vraag het maar aan verschillende wijnliefhebbers: de Wijnkoopgids is een absolute klassieker, een echte referentie in de wereld van de oenologie. Ook in de editie van 2018, de dertigste inmiddels, plaatst auteur Frank Van der Auwera 300 betaalbare kwaliteitswijnen in de kijker. Om tot die selectie te komen, proeft een onafhankelijk panel zo’n 3300 wijnen. Het maakt de prestatie van Xpertvinum des te sterker: onze volledige inzending, met rode wijnen en een cava, heeft het boek gehaald. De Dehesa del Carrizal behaalde zelfs een erelaureaat.

De winnende selectie van Xpertvinum bestaat uit deze heerlijke wijnen en cava:

Contadero Joven
Araiz Crianza
Bole
Dehesa del Carrizal
Castell de les Pinyeres
Cava: Dominio Authentique Brut Nature

Bestel het proefpakket met de 6 verkozen wijnen & het boek

Benieuwd wat het panel van de Wijngids inspireerde om onze complete inzending op te nemen? Neem de proef op de som en bestel ons proefpakket, met de 6 verkozen wijnen (5 rood & 1 cava) én het boek.

Normaal zou dit geheel € 75.40 kosten: de prijs van de 6 wijnen, plus het boek dat door Standaard Boekhandel wordt verkocht aan € 18.95. Maar omdat we onze passie voor deze toppers graag delen, haal je het proefpakket nu in huis voor de democratische prijs van € 70. Daar komt nog eens gratis levering aan huis bij! Bestel dit proefpakket

Deel deze blogpost