Notice: Undefined index: in /data/sites/web/xpertvinumbe/releases/20151207150051/src/app/Application/Authorizator.php on line 95

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/xpertvinumbe/releases/20151207150051/src/app/Application/Authorizator.php on line 95
Nu ook proefpakketten beschikbaar! - XpertVinum
Nu ook proefpakketten beschikbaar! Wijnen ·

Om topkwaliteit aan te bieden, gaan we ver. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Xpertvinum gaat zelf langs bij verschillende bodega’s om te proeven, te vergelijken en grondig te evalueren. We hebben nergens contractuele bindingen en kennen geen afnameverplichtingen. We kiezen alleen wijnen die ons écht kunnen overtuigen. Zodat jij thuis kunt genieten van onbetwistbare toppers.

Kwalitatieve wijnen en sherry’s hoeven heus geen fortuin te kosten. Daar zijn we bij Xpertvinum van overtuigd. Daarom gaan we steevast voor eenevenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. We blijven dan ook zoeken naar die regio’s en die kleinere, familiale producenten die kwaliteit combineren met correcte, competitieve prijzen.

Passie en kwaliteit kenmerken dus het verhaal van Xpertvinum. Dat verhaal begon in 2004, toen drie aficionado’s met een gedeelde fascinatie voor wijn de handen in elkaar sloegen: Jan Verbruggen, Mil Demessemaekers en Miel Dons. Doorheen de jaren kwamen daar nog twee enthousiaste partners bij: Wim Dons en Wim Demessemaekers.

Het afgelopen decennium bleef Xpertvinum groeien. Zo breidde het aanbod aan wijnen en sherry’s uit, en werd een nieuw magazijn gezocht - en gevonden. Vandaag kijkt Xpertvinum vol vertrouwen vooruit, klaar om de passie voor topwijnen en sherry’s met nog meer liefhebbers te delen. 

Deel deze blogpost

Reageer ook op dit artikel