De Olijke Twaalf

12 wijnen met 12% korting. Voor elkeen en voor iedere gelegenheid wat wils...

 
Araiz Rosado Palido Pagos de Araiz - DO Navarra De 'bleke' versie van Araiz Rosado. Eveneens gemaakt volgens de 'saignée' methode, met een nog kortere maceratie.

Normaal: €8,40
Nu slechts:
€ 7,39 / fles
Uw voordeel: 12%

Verpakt per 6 flessen: € 44,34
Celler Masroig L'om Negre Celler Masroig - D.O. Montsant L'Om is Catalaans voor de olm, de boom die symbool staat voor de hoger gelegen wijngaarden in het Zuid-Oosten van Montsant. Hier staat Garnacha aangeplant. Beide L'om wijnen zijn hoofdzakelijk gemaakt op basis van deze druif.

Normaal: €9,30
Nu slechts:
€ 8,18 / fles
Uw voordeel: 12%

Verpakt per 6 flessen: € 49,08
Blanc d'Enguera Enguera - D.O. Valencia 70% Verdil, een lokale druif, zeldzame druif die voorkomt in de Levant. Aangevuld met Viognier, Sauvignon Blanc, Chardonnay.  Helder, wit fruit, zachte specerijen, evenwichtig, met mooie restzuren. 

Normaal: €9,90
Nu slechts:
€ 8,71 / fles
Uw voordeel: 12%

Verpakt per 6 flessen: € 52,26
Rosado Mirame Dominio de la Vega - D.O. Utiel-Requena De nieuwste telg uit de Dominio-familie: een rosado van Bobal en Pinot Noir. Wijnmaker Daniel Expósito wou ( zoals altijd ) een kwaliteitsrosé maken die finesse en smaak verenigt en is daar wonderwel in geslaagd.

Normaal: €10,80
Nu slechts:
€ 9,50 / fles
Uw voordeel: 12%

Verpakt per 6 flessen: € 57,00
Paraje Tornel Dominio de la Vega - D.O. Utiel-Requena Dominio de la Vega heeft zich als doel gesteld de Bobaldruif helemaal in ere te herstellen. Getuige deze Paraje Tornel die de kenmerken van de druif verenigt met een gerichte houtlagering. Bijzonder mooie, evenwichtige wijn met karakter en smaak!

Normaal: €13,50
Nu slechts:
€ 11,88 / fles
Uw voordeel: 12%

Verpakt per 6 flessen: € 71,28
Manzanilla Maruja Juan Piñero - DO Jerez-Manzanilla 100% Palomino. Typische manzanilla met een eigen, zacht karakter. Gebotteld ' en rama ' - met een minimum aan filtering en stabilisatie. Droog, fris, met een indringende neus van kamille, amandel en gist. Fijne, evenwichtige, licht bittere smaak met zilte tinten. 

Normaal: €13,80
Nu slechts:
€ 12,14 / fles
Uw voordeel: 12%

Dominio de la Vega Authentique Brut Nature Dominio de la Vega - D.O. Utiel-Requena Macabeo met aanvulling van Xarel.Lo.  Aroma's van rijp, gedroogd fruit met florale ondertoon. Fris, droog, met perfect geïntegreerde zuren en fijne bubbels. Brut Nature : geen toegevoegde suikers. Max 3 gr. restsuikers, droog !!  

Normaal: €14,40
Nu slechts:
€ 12,67 / fles
Uw voordeel: 12%

Verpakt per 6 flessen: € 76,02
Blanc de Pissares Costers del Priorat - DOCa Priorat Blend van Garnacha Blanca, Macabeo en Pedro Ximénez , een pure expressie van die drie druiven, geselecteerd uit de wijngaarden Sant Marti en Mas Alsera. Fruitig, droog, mineraal, Mediterraan

Normaal: €16,75
Nu slechts:
€ 14,74 / fles
Uw voordeel: 12%

Verpakt per 6 flessen: € 88,44
Casa Castillo El Molar Casa Castillo - DO Jumilla Deze 100% Garnacha is genoemd naar de berg die de bodega overschaduwt. Hoewel Jumilla vooral gekend is voor Monastrellwijnen, is het terroir er ook zeer geschikt voor de Garnacha : droge hete zomers en een bodem van kalksteen die bedekt is met grint. Frisse, aromatische wijn.

Normaal: €16,80
Nu slechts:
€ 14,78 / fles
Uw voordeel: 12%

Verpakt per 6 flessen: € 88,68
Vermouth Mondieu! Chapeau Wines Deze vermouth van Viura druiven werd gemaakt door de gebroeders Usarralde in samenwerking met Bodegas D. Mateos. Het resultaat is de perfecte combinatie van jeugdig enthousiasme en een eeuwenoud recept, een verrassing voor de smaakpapillen!

Normaal: €19,70
Nu slechts:
€ 17,34 / fles
Uw voordeel: 12%

Vìa Cénit Viñas del Cenit - Vino de la Tierra de Zamora Rijke, warme en vlezige wijn, gemaakt van druiven van heel oude stokken die aan de linkeroever van de Duero staan. Nu al heerlijk, maar zal volgende jaren evolueren tot een grote 'Zamora'.

Normaal: €21,70
Nu slechts:
€ 19,10 / fles
Uw voordeel: 12%

Verpakt per 6 flessen: € 114,60
Urium Dark Cream Clasico Urium - DO Jerez-Manzanilla Palomino en Pedro Ximénez. Deze cream is een zoetere blend van oloroso en Pedro Ximénezdruiven. Donkere, mahoniehouten kleur met een rijk oloroso-bouquet van caramel, nougat, gecarameliseerde amandelen, ...  

Normaal: €24,80
Nu slechts:
€ 21,82 / fles
Uw voordeel: 12%