Gezelligthuispromoties

Het zijn barre tijden. Voor u, voor ons, voor iedereen. Een glaasje troost mag dan ook lekker zijn. Wij selecteerden 15 mooie tot schitterende  wijnen, cava's, sherry's, ...  U krijgt 10% korting, de 100% kwaliteit blijft. Salud ! En voor alle duidelijkheid : wij leveren vanzelfsprekend ook graag tot bij u aan de deur...

 
Celler Masroig L'om Negre Celler Masroig - D.O. Montsant L'Om is Catalaans voor de olm, de boom die symbool staat voor de hoger gelegen wijngaarden in het Zuid-Oosten van Montsant. Hier staat Garnacha aangeplant. Beide L'om wijnen zijn hoofdzakelijk gemaakt op basis van deze druif.

Normaal: €9,30
Nu slechts:
€ 8,37 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 50,22
Bobal en Calma Dominio de la Vega - D.O. Utiel-Requena De Bobaldruif in al z'n glorie : zijdezacht, fruitig, kruidig. De druiven voor En Calma worden zelfs speciaal geselecteerd uit de wijngaarden met het grootste potentiaal aan 'fruitaroma's' en zachtste tannines.

Normaal: €9,95
Nu slechts:
€ 8,96 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 53,76
Blanco Nieva Verdejo Viñedos de Nieva - D.O. Rueda Viñedos de Nieva maakt top-Verdejo. De druiven komen van hooggelegen wijngaarden op een arme bodem en zorgen voor elegantie, frisheid en complexiteit.

Normaal: €9,95
Nu slechts:
€ 8,96 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 12 flessen: € 107,52
Alba Vega Albariño Rioja Vega - DOCa. Rioja & DO Rias Baixas Bodegas Rioja Vega ( DOCa. Rioja ) beheert ook enkele hectaren wijngaard in Rias Baixas ( Gallicië ) waar de beste en meest bekende druif Albariño is. Geheel volgende de filosofie van de bodega wordt hier dan ook een mooie, kwaliteitsvolle wijn gemaakt.

Normaal: €9,95
Nu slechts:
€ 8,96 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 53,76
Blanco Nieva Sauvignon Blanc Viñedos de Nieva - D.O. Rueda Sauvignon Blanc in Rueda staat voor wijnen met weelderige fruitaroma's tegen een klassieke Sauvignon achtergrond ( gras, kruid,...) Rijp fruit met florale en kruidentoetsen. Smakelijk met een krachtige finale. Een topwijn in zijn soort.

Normaal: €10,60
Nu slechts:
€ 9,54 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 57,24
Dominio de la Vega Expression Rosado Dominio de la Vega - D.O. Utiel-Requena Dominio de la Vega heeft een reputatie hoog te houden als één van de betere cava-producenten. Ook in hun instapgamma proef je dat : een rosé cava van Garnacha met een mooi evenwicht tussen fruit en zuren. 

Normaal: €12,90
Nu slechts:
€ 11,61 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 69,66
La Callejuela Manzanilla Fina Callejuela - DO Jerez y Manzanilla Een klassieke, jonge manzanilla van één van de meest veelbelovende bodega's uit de sherryregio. La Callejuela besteedt bijzonder veel aandacht aan de basiswijn, en dat proef je in àl hun sherry's.

Normaal: €12,95
Nu slechts:
€ 11,66 / fles
Uw voordeel: 10%

Ra Roble 9 meses Rafa Asenjo Arranz - DO Ribera del Duero Rafa Assenjo Arranz maakt expressieve wijnen. Deze entry-level Ribero geeft  bijzonder veel waar voor z'n geld !

Normaal: €13,50
Nu slechts:
€ 12,15 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 72,90
Moscatel Los Cuartillos Primitivo Collantes - DO Jerez-Manzanilla Jonge, lichte, elegante Moscatel van Primitivo Collantes. Zoals alle wijnen & sherry's van dit oude huis : veek kwaliteit voor weinig geld.

Normaal: €14,10
Nu slechts:
€ 12,69 / fles
Uw voordeel: 10%

La Choza - Pago Macharnudo Callejuela - DO Jerez y Manzanilla Nog een witte wijn uit de Pago-reeks van Callejuela : Palomino afkomstig van de legendarische wijngaard Macharnudo, vlakbij Jerez : continentaal klimaat en een laminaat-kalk bodem : de krachtigste van de 3.

Normaal: €15,85
Nu slechts:
€ 14,27 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 85,62
Casa Castillo El Molar Casa Castillo - DO Jumilla Deze 100% Garnacha is genoemd naar de berg die de bodega overschaduwt. Hoewel Jumilla vooral gekend is voor Monastrellwijnen, is het terroir er ook zeer geschikt voor de Garnacha : droge hete zomers en een bodem van kalksteen die bedekt is met grint. Frisse, aromatische wijn.

Normaal: €16,80
Nu slechts:
€ 15,12 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 90,72
Más de Leda Leda - Tierra de Castilla y Léon Basiswijn van dit topdomein (er worden slechts 2 wijnen gemaakt). Een referentie voor de wijnen uit de regio. Expressief, elegant, fris, charmant...

Normaal: €16,90
Nu slechts:
€ 15,28 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 91,68