Proefpakket Rioja

"Een ontdekkingspakket van 6 heerlijke wijnen uit de 3 deelgebieden ( Rioja Alta, Rioja Alavesa, Rioja Baja). Zowel rood als wit als rosé komen aan bod."

Nu slechts:
€ 100,00
Normaal: €120,00
Uw voordeel: 17%
Gratis verzending vanaf €100
Levering: 2 - 3 dagen

Over dit pakket

Rioja is één zonder twijfel van de meest iconische wijngebieden, niet alleen van Spanje, van de hele wereld. Maar dit mooie stukje España heeft veel meer te bieden dan de klassieke, ferm houtgelagerde rode wijnen waarvoor het sinds lang gekend is. Dit wil, voor alle duidelijkheid, niet zeggen dat een klassieke Rioja niet lekker kan zijn, integendeel !  Wij bedoelen: finesse, frisheid, het zijn geen ijdele begrippen. Ook de witte wijnen evolueren en er zijn heerlijke rosado's op de markt.

Dit pakket probeert een synthese te zijn van wat het hedendaagse Rioja inhoudt:  van klassiek wit over een frisse, fruitige Tempranillo Blanco, naar een heerlijk rosé, tot drie verschillende rode wijnen uit de verschillende deelgebieden.

 

Dit pakket delen

Verrassend veelzijdig

Het aanbod van Xpertvinum is verrassend veelzijdig. We houden het niet bij wijnen alleen, maar gaan ook op zoek naar exclusieve sherry’s en verrassende cava’s. Kortom: bij ons ontdek je het beste uit de bodega’s.

De voordelen van Xpertvinum

  • Het beste uit de Spaanse bodega's
  • Alleen topwijnen en sherry’s
  • Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding
  • Zorgvuldig geselecteerd
  • Gratis levering vanaf 100€

6 items in dit pakket