Wijnkoopgids 2018: 6 verkozen wijnen & het boek

"Benieuwd wat het panel van de Wijngids inspireerde om onze complete inzending op te nemen? Neem de proef op de som en bestel ons proefpakket, met de 6 verkozen wijnen (5 rood & 1 cava) én het boek. "


€ 70,00

Gratis verzending vanaf €100
Levering: 2 - 3 dagen

Over dit pakket

Vraag het maar aan verschillende wijnliefhebbers: de Wijnkoopgids is een absolute klassieker, een echte referentie in de wereld van de oenologie. Ook in de editie van 2018, de dertigste inmiddels, plaatst auteur Frank Van der Auwera 300 betaalbare kwaliteitswijnen in de kijker. Om tot die selectie te komen, proeft een onafhankelijk panel zo’n 3300 wijnen. Het maakt de prestatie van Xpertvinum des te sterker: onze volledige inzending, met rode wijnen en een cava, heeft het boek gehaald. De Dehesa del Carrizal behaalde zelfs een erelaureaat.

De winnende selectie van Xpertvinum bestaat uit deze heerlijke wijnen en cava:

Contadero Joven
Araiz Crianza
Bole
Dehesa del Carrizal
Castell de les Pinyeres
Dominio Intimissimo Brut

Normaal zou dit geheel € 75.40 kosten, maar omdat we onze passie voor deze toppers graag delen, koop je het proefpakket nu voor slechts € 70. Daar komt nog eens gratis levering aan huis bij! 

Dit pakket delen

Verrassend veelzijdig

Het aanbod van Xpertvinum is verrassend veelzijdig. We houden het niet bij wijnen alleen, maar gaan ook op zoek naar exclusieve sherry’s en verrassende cava’s. Kortom: bij ons ontdek je het beste uit de bodega’s.

De voordelen van Xpertvinum

  • Het beste uit de Spaanse bodega's
  • Alleen topwijnen en sherry’s
  • Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding
  • Zorgvuldig geselecteerd
  • Gratis levering vanaf 100€

6 items in dit pakket