Rosé wijn
Filter
Uw budget
Druif
Past bij
Regio
Bodega
Sorteren:
Araiz Rosado Pagos de Araiz - DO Navarra Een klassieke Garnacha rosé uit Navarra, gemaakt volgens de 'saignée' methode. 

€ 7,40 / fles

Verpakt per 6 flessen: € 44,40
Solà Fred Rosat Celler Masroig - D.O. Montsant Celler Masroig heeft een reputatie hoogte houden één van de beste - zoniet dé beste - coöperaties van Spanje te zijn. Ze maken bijvoorbeeld topwijnen van Garnacha en Cariñena. Maar ook de basiswijnen mogen er zijn. Getuige deze rosado van Garnacha.

€ 7,95 / fles

Verpakt per 6 flessen: € 47,70
Araiz Rosado Palido Pagos de Araiz - DO Navarra De 'bleke' versie van Araiz Rosado. Eveneens gemaakt volgens de 'saignée' methode, met een nog kortere maceratie.

€ 8,40 / fles

Verpakt per 6 flessen: € 50,40
Les Sorts Rosat Celler Masroig - D.O. Montsant Celler El Masroig heeft een reputatie hoog te houden één van de beste coöperaties te zijn. Ook met deze Garnacha-rosé bewijzen ze dat hun keuze voor kwaliteit vruchten afwerpt - in dit geval: een mooi rosado die perfecte begeleider is van verschillende gerechten.

€ 9,75 / fles

Verpakt per 6 flessen: € 58,50
Obalo Rosado Obalo - DOCa. Rioja ( Alta ) Deze rosado ligt helemaal in de lijn van Obalo's moderne aanpak in Rioja Alta. Fris en licht verteerbaar, fruitige elegantie is het orderwoord.

€ 9,95 / fles

Verpakt per 6 flessen: € 59,70
Rosado Mirame Dominio de la Vega - D.O. Utiel-Requena De nieuwste telg uit de Dominio-familie: een rosado van Bobal en Pinot Noir. Wijnmaker Daniel Expósito wou ( zoals altijd ) een kwaliteitsrosé maken die finesse en smaak verenigt en is daar wonderwel in geslaagd.

€ 10,80 / fles

Verpakt per 6 flessen: € 64,80
Rosado Marismilla Luis Pérez - Tierra de Cadiz De Marismilla wordt gemaakt van Tintilla de Rota, een lokale, Andalusische druif. Deze rosé weerspiegelt de kenmerken van deze bijzondere druif : een breed pallet van fruitaroma's, kruid, frisse zuren en zachte tannines. 

Normaal: €12,90
Nu slechts:
€ 11,61 / fles
Uw voordeel: 10%

Verpakt per 6 flessen: € 69,66
Roselito Bodegas Antidoto - D.O. Ribera del Duero Wijnmaker Bertrand Sourdais ( 'El Vigneron de la Tierra de Ribero del Duero ) noemt deze rosé een synthese van de kracht van Ribera met de finesse van Rioja. Smaakvol, fijn, fris. Klasse. 

€ 12,40 / fles

Verpakt per 6 flessen: € 74,40
Antidoto Le Rosé Bodegas Antidoto - D.O. Ribera del Duero Bertrand Sourdais besloot in 2013 om een rosé te maken die zich kan meten met de beste rosé's ter wereld. Hij bevond Soria een ideale plaats en de lokale traditie om bleke rosado te maken, de juiste manier om daarin te slagen. 2200 flessen gebotteld.

€ 48,90 / fles

Verpakt per 4 flessen: € 195,60