Sherry
Filter
Uw budget
Druif
Past bij
Toon meer opties Toon minder opties
Regio
Bodega
Sorteren:
La Callejuela Manzanilla Fina Callejuela - DO Jerez y Manzanilla

Een klassieke, jonge manzanilla van één van de meest veelbelovende bodega's uit de sherryregio. La Callejuela besteedt bijzonder veel aandacht aan de basiswijn, en dat proef je in àl hun sherry's.

Lees meer over dit artikel

€ 12,95 / fles

Fino Camborio Juan Piñero - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino Fino.

Indringende aroma's van geroosterde amandelen en gist. Ronde, bijna mollige fino, met een lange afdronk.

Lees meer over dit artikel

€ 13,80 / fles

Manzanilla Maruja Juan Piñero - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Typische manzanilla met een eigen, zacht karakter. Gebotteld ' en rama ' - met een minimum aan filtering en stabilisatie. Droog, fris, met een indringende neus van kamille, amandel en gist. Fijne, evenwichtige, licht bittere smaak met zilte tinten. 

Lees meer over dit artikel

€ 13,80 / fles

La Callejuela Manzanilla Madura Callejuela - DO Jerez y Manzanilla

Deze madura werd gebotteld na ongeveer 7 jaar solera. Een gespierde manzanilla ! Bodegas Callejuela besteed bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit van de basiswijnen en dat proef je.

Lees meer over dit artikel

€ 15,95 / fles

Solear en Rama saca Invierno 2016 - 37.5cl Barbadillo - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Deze Solear en rama wordt 4 keer per jaar gebotteld - lees elk seizoen heeft z'n botteling. Deze is de 'saca' van winter 2016 .Hiervoor werden 15 vaten uitgekozen door de keldermeester, op basis van de meest excellente manzanilla-kenmerken. 

Lees meer over dit artikel

€ 15,95 / fles

Solear en Rama saca Primavera 2017 - 37.5cl. Barbadillo - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Deze Solear en rama ( botteling met minimale filtering en stabilisatie ) wordt 4 keer per jaar gebotteld - lees. Deze is de 'saca' van lente 2017 .Hiervoor werden 15 vaten uitgekozen door de keldermeester, op basis van de meest excellente manzanilla-kenmerken. 

Lees meer over dit artikel

€ 15,95 / fles

Urium Fino Mons en Rama( 50 cl ) Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino Fino. Indringende en delicate aroma's van amandel, kruiden en brooddeeg. Veel rondeur maar ook kurkdroog, zacht en lichtvoetig. Fris, met de juiste balans en een licht bittertje op het eind, waar de amandel plots nog eens opduikt.

Lees meer over dit artikel

€ 16,80 / fles

Amontillado Fossi Primitivo Collantes - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino Fino. Mooie instap-amontillado. De fino-impressies zijn er zeer zeker nog, maar worden mooi afgerond door de amontillado-toets ( zachter, ronder ). Lange afdronk. Een volwaardige amontillado voor een prijsje.

Lees meer over dit artikel

€ 16,90 / fles

Barbiana en rama magnum Delgado Zuleta - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Eén van de puurste vormen van manzanilla die je kan vinden. Zeer delicaat, met een uitgesproken ziltigheid en mineraliteit. Intens aromatisch profiel : amandel, citrus, zelfs een toetsje amontillado.

Lees meer over dit artikel

€ 28,80 / fles