Sherry
Filter
Uw budget
Druif
Past bij
Toon meer opties Toon minder opties
Regio
Bodega
Sorteren:
Oloroso Xpertvinum 'Singular y Ancestral' ( 50 cl.) Eigen botteling Xpertvinum

Eigen selectie & botteling, solera van meer dan 40 jaar oud ! Deze oloroso werd oorspronkelijk opgevoed door almacenista Josefa Pérez Rosado. De druiven zijn afkomstig van de legendarische Albarizagrond Pago Macharnudo.

Lees meer over dit artikel

€ 29,80 / fles

Urium Palo Cortado Clasico Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Kastanjebruin, met een krachtig doch delicaat bouquet vol complexe aroma's van hazelnoten, appelsienzeste, marmelade en boter. Vol en rond van smaak met een blijvende, bijzonder zachte afdronk.

Lees meer over dit artikel

€ 34,50 / fles

La Casilla Amontillado 0.5L Callejuela - DO Jerez y Manzanilla

Top-Amontillado van Callejuela. La Callejuela is één van de meest veelbelovende bodega's uit de regio. Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de basiswijn.

Lees meer over dit artikel

€ 39,80 / fles

Urium Amontillado V.O.R.S. ( 50cl ) Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino Fino. Intense, complexe, delicate aroma's van hazelnoot, tabak, vanille en zelfs wierook. Zacht in de mond, complex, met perfect evenwichtige zuren. Lange, droge afdronk met hinten van noot en oud hout.

Lees meer over dit artikel

€ 46,90 / fles

Urium Oloroso V.O.R.S. ( 50 cl ) Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino Fino. Krachtige aroma's van tabak, walnoten, truffel, de geur van oude eik... Ronde, volle en complexe smaak met een lange, elegante afdronk. 

Lees meer over dit artikel

€ 46,90 / fles

Urium Palo Cortado V.O.R.S. ( 50cl ) Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Combineert de fijnheid van een amontillado met de aromatische kracht van een oloroso. Complexe aroma's van onder andere hazelnoot en sinaas. Volle smaak, met uitgediepte complexiteit en een ronde, zachte, ellenlange afdronk.

Lees meer over dit artikel

€ 46,90 / fles

Oloroso Xpertvinum 'Revelaciòn de Antaño' ( 50 cl. ) Josefa Pérez Rosado ( DO Jerez y Manzanilla )

Oloroso van meer dan 70 jaar oud !! Eigen selectie & botteling. Deze oloroso werd oorspronkelijk opgevoed door almacenista Josefa Pérez Rosado. Druiven zijn afkomstig van de legendarische Albarizagrond Pago Macharnudo.

Lees meer over dit artikel

€ 67,50 / fles