Sherry
Filter
Uw budget
Druif
Past bij
Toon meer opties Toon minder opties
Regio
Bodega
Sorteren:
Manzanilla Maruja Juan Piñero - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Typische manzanilla met een eigen, zacht karakter. Gebotteld ' en rama ' - met een minimum aan filtering en stabilisatie. Droog, fris, met een indringende neus van kamille, amandel en gist. Fijne, evenwichtige, licht bittere smaak met zilte tinten. 

Lees meer over dit artikel

€ 13,80 / fles

La Callejuela Manzanilla Madura Callejuela - DO Jerez y Manzanilla

Deze madura werd gebotteld na ongeveer 7 jaar solera. Een gespierde manzanilla ! Bodegas Callejuela besteed bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit van de basiswijnen en dat proef je.

Lees meer over dit artikel

€ 15,95 / fles

Urium Fino Mons en Rama( 50 cl ) Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino Fino. Indringende en delicate aroma's van amandel, kruiden en brooddeeg. Veel rondeur maar ook kurkdroog, zacht en lichtvoetig. Fris, met de juiste balans en een licht bittertje op het eind, waar de amandel plots nog eens opduikt.

Lees meer over dit artikel

€ 16,80 / fles

Amontillado Fossi Primitivo Collantes - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino Fino. Mooie instap-amontillado. De fino-impressies zijn er zeer zeker nog, maar worden mooi afgerond door de amontillado-toets ( zachter, ronder ). Lange afdronk. Een volwaardige amontillado voor een prijsje.

Lees meer over dit artikel

€ 16,90 / fles

La Sacristia AB ( 37,5 cl ) Antonio Barbadillo Mateo - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Deze manzanilla ' en rama ' is een specifieke selectie van oude manzanilla uit de bodega van Francisco Yuste. Werd gebotteld in december 2014 - het was de 2de saca van 2014.

Lees meer over dit artikel

€ 18,70 / fles

Moscatel Laura Barbadillo - DO Jerez-Manzanilla

Jeugdige moscatel van Barbadillo. Sanlúcar's grootste bodega heeft ervoor gezorgd dat die jeugd de kwaliteit niet in de weg staat...

 

Lees meer over dit artikel

€ 19,80 / fles

Urium Dark Cream Clasico Urium - DO Jerez-Manzanilla

Palomino en Pedro Ximénez. Deze cream is een zoetere blend van oloroso en Pedro Ximénezdruiven. Donkere, mahoniehouten kleur met een rijk oloroso-bouquet van caramel, nougat, gecarameliseerde amandelen, ...

 

Lees meer over dit artikel

€ 24,80 / fles

Urium Oloroso Clasico Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Donker, amber gekleurd met een warm bouquet van noten, kruid, balsam, leer en tabak. Rond en fluwelig in de mond, met complexe smaken en een lang nazinderende afdronk.

Lees meer over dit artikel

€ 24,80 / fles

La Callejuela Manzanilla en rama Callejuela - DO Jerez y Manzanilla

De en rama van Callejuela: ongefilterde manzanilla, als het ware van het vat in het glas. Bodegas Callejuela besteed bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit van de basiswijnen en dat proef je.

Lees meer over dit artikel

€ 24,85 / fles

Amontillado Principe de Barbadillo Barbadillo - DO Jerez-Manzanilla

Principe is een amontillado met zeer herkenbare manzanilla-kenmerken: een delicate doch pikante ziltigheid en mooie mineraliteit. Een waardige introductie tot het topgamma van Barbadillo.

Lees meer over dit artikel

€ 28,70 / fles

Barbiana en rama magnum Delgado Zuleta - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Eén van de puurste vormen van manzanilla die je kan vinden. Zeer delicaat, met een uitgesproken ziltigheid en mineraliteit. Intens aromatisch profiel : amandel, citrus, zelfs een toetsje amontillado.

Lees meer over dit artikel

€ 28,80 / fles

Oloroso Xpertvinum 'Singular y Ancestral' ( 50 cl.) Eigen botteling Xpertvinum

Eigen selectie & botteling, solera van meer dan 40 jaar oud ! Deze oloroso werd oorspronkelijk opgevoed door almacenista Josefa Pérez Rosado. De druiven zijn afkomstig van de legendarische Albarizagrond Pago Macharnudo.

Lees meer over dit artikel

€ 29,80 / fles

Urium Palo Cortado Clasico Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Kastanjebruin, met een krachtig doch delicaat bouquet vol complexe aroma's van hazelnoten, appelsienzeste, marmelade en boter. Vol en rond van smaak met een blijvende, bijzonder zachte afdronk.

Lees meer over dit artikel

€ 34,50 / fles

Urium Amontillado V.O.R.S. ( 50cl ) Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino Fino. Intense, complexe, delicate aroma's van hazelnoot, tabak, vanille en zelfs wierook. Zacht in de mond, complex, met perfect evenwichtige zuren. Lange, droge afdronk met hinten van noot en oud hout.

Lees meer over dit artikel

€ 46,90 / fles

Urium Palo Cortado V.O.R.S. ( 50cl ) Urium - DO Jerez-Manzanilla

100% Palomino. Combineert de fijnheid van een amontillado met de aromatische kracht van een oloroso. Complexe aroma's van onder andere hazelnoot en sinaas. Volle smaak, met uitgediepte complexiteit en een ronde, zachte, ellenlange afdronk.

Lees meer over dit artikel

€ 46,90 / fles