Bezoek ook onze winkel

Leest Dorp 9, 2811 Leest - u kan niet missen, t is recht over de kerk! Woensdag - donderdag en vrijdag : open van 14u tot 19u Zaterdag : open van 11u tot 19u Zondag : open van 11u tot 13u Betalingen : graag bankkaart - Payconiq....

 

Wil je het ruime aanbod van Xpertvinum aan den lijve ontdekken? Kom dan naar onze Vinoteka in Leest (bij Mechelen), Leest Dorp nr. 9! Sinds kort is dit dé hotspot voor exclusieve Spaanse wijnen en sherry’s. Liefhebbers kunnen hun passie hier maximaal uitleven. Maar evengoed zijn nieuwkomers hier welkom om kennis te maken met het beste uit de bodega’s. Kortom: de perfecte aanvulling van onze uitgebreide webshop.

 

Liefde en traditie

In de Vinoteka staat liefde voor heerlijke wijnen en sherry’s voorop. Ons volledige assortiment is aanwezig en je kan je aankopen meteen mee naar huis nemen. Maar het is ook een echte Vinoteka in de oorspronkelijke zin: een plek om samen te degusteren en te genieten.

Met onze Vinoteka zetten we een rijke Spaanse traditie verder, maar dan dicht bij huis. Al eeuwenlang kan je in de zuiderse vinoteka’s immers elke avond genieten van lekkere tapa’s en lokaal geproduceerde wijnen en sherry’s. Gezellig, inspirerend en ongedwongen. Ook in Leest willen we er een verrijkende ervaring van maken. Onze samenwerking met de bruisende dames van Bar La Tap is daarvan de lekkere exponent.

 

Heb je iets te vieren? Of wil je je medewerkers eens aangenaam verrassen? Er is altijd wel een goede reden om samen het glas te heffen. Vertel ons er alles over, dan organiseren wij met plezier een wijnproeverij op maat.

Kom eens langs in Leest

Klaar om alle schatten uit de bodega’s te ontdekken? Je bent welkom in de Vinoteka! Ons adres: Leest Dorp 9 in Leest.

Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn we geopend van 14u. tot 19u. Op zaterdag is dat van 11u. tot 19u. Op zondag van 11u. tot 13u.

¡Bienvenido!