Bezoek ook onze winkel

Openingsuren eindejaar 2017 : Woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 december: van 12u. tot 19u. Zaterdag 23 december: van 10u. tot 19u. Zondag 24 december: van 10u. tot 13u. Woensdag 27 december: van 12u. tot 17u. Donderdag 28 en vrijdag 29 december: van 12u. tot 19u. Zaterdag 30 december: van 10u. tot 19u. Zondag 31 december: van 10u. tot 13u. Woensdag 3 en donderdag 4 januari 2018: gesloten Vanaf vrijdag 5 januari gewoon weer open. Onze vinoteka is open van woensdag tot vrijdag, 12u. tot 19u. En zaterdag van 10u. tot 19u. Voor eventuele bestellingen en afhalingen buiten die uren: gewoon bellen of mailen!

 

Wil je het ruime aanbod van Xpertvinum aan den lijve ontdekken? Kom dan naar onze Vinoteka in Leest (bij Mechelen), Leest Dorp nr. 9! Sinds kort is dit dé hotspot voor exclusieve Spaanse wijnen en sherry’s. Liefhebbers kunnen hun passie hier maximaal uitleven. Maar evengoed zijn nieuwkomers hier welkom om kennis te maken met het beste uit de bodega’s. Kortom: de perfecte aanvulling van onze uitgebreide webshop.

 

 

Liefde en traditie

In de Vinoteka staat liefde voor heerlijke wijnen en sherry’s voorop. Ons volledige assortiment is aanwezig en je kan je aankopen meteen mee naar huis nemen. Maar het is ook een echte Vinoteka in de oorspronkelijke zin: een plek om samen te degusteren en te genieten.

Met onze Vinoteka zetten we een rijke Spaanse traditie verder, maar dan dicht bij huis. Al eeuwenlang kan je in de zuiderse vinoteka’s immers elke avond genieten van lekkere tapa’s en lokaal geproduceerde wijnen en sherry’s. Gezellig, inspirerend en ongedwongen. Ook in Leest willen we er een verrijkende ervaring van maken. Verwacht je aan heerlijke proeverijen, verrassende ontdekkingen en waardevol advies.

 

Wijnbar en wijnproeverijen  

Maar er is meer. Op een aantal vrijdagavonden toveren we onze Vinoteka zelfs om tot een wijnbar. Dan zetten we het weekend samen in door heerlijke Spaanse wijnen en sherry’s te ontdekken. Die momenten staan steevast in het teken van een thema, dat we vooraf in onze Xpertvinum-nieuwsbrief bekendmaken. Hou ons dus in de gaten!

Heb je iets te vieren? Of wil je je medewerkers eens aangenaam verrassen? Er is altijd wel een goede reden om samen het glas te heffen. Vertel ons er alles over, dan organiseren wij met plezier een wijnproeverij op maat.

Kom eens langs in Leest

Klaar om alle schatten uit de bodega’s te ontdekken? Je bent welkom in de Vinoteka! Ons adres: Dorp 9 in Leest.

Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn we geopend van 12u. tot 19u. Op zaterdag is dat van 10u. tot 19u. ¡Bienvenido!